Kundeoplevelser

Brian Uhlmann Transport

Brian Uhlmann Transport ApS fra Sønderborg, oplevede forsøg dieseltyveri på en rasteplads i Holland. En tanksikringsløsning fra SpyCap forhindrede tyveriet.

Brian Uhlmann Transport har mere end 20 års erfaring inden for transport og spedition – både nationalt og internationalt. Det stigende problem med dieseltyveri i Europa fik firmaet til at installere et SpyCap-system – en investering, der viste sig at være guld værd. Kort tid efter systemet var installeret, blev en af firmaets lastbiler nemlig udsat for et ret dumdristigt forsøg på brændstoftyveri i Holland.

Ejeren, Brian Uhlmann, skildrer episoden således: ”Jeg aktiverede alarmen og lagde mig til at sove i bilen på en rasteplads i Holland. Da jeg havde sovet en times tid, gik lastbilens horn i gang. Jeg blev selvfølgelig forvirret, men kom hurtigt ud af bilen – lige tids nok til at se en bil suse ud af rastepladsen. De havde ikke engang nået at få dækslet helt af. Jeg slap for dieseltyveri, der kunne have kostet mig op til 600 liter diesel.”