OM OS: 

SpyCap A/S er en 100% danskejet virksomhed med speciale i sikring af dieseltanke via det patenterede elektroniske SpyCap-system. SpyCap A/S er en 100% danskejet virksomhed med speciale i sikring af dieseltanke via det patenterede elektroniske SpyCap-system.

SpyCap tilbyder tanksikringsløsninger til fx busser, lastbiler, entreprenør- og landbrugsmaskiner samt stationære tanke. Alle løsninger er nemt at installere og kan hurtigt integreres i eksisterende flådestyrings- og trackingsystemer. SpyCap tilbyder tanksikringsløsninger til fx busser, lastbiler, entreprenør- og landbrugsmaskiner samt stationære tanke. Alle løsninger er nemt at installere og kan hurtigt integreres i eksisterende flådestyrings- og trackingsystemer.

Med en SpyCap-løsning sikrer du dig effektivt mod dieseltyveri. Det giver dig tryghed i din hverdag og ro til at koncentrere dig om de vigtige opgaver!

Historie

Fra idé til virkelighed

Ideen til SpyCap opstod hos Kalle Vinge, som på sit arbejde på byggepladser med entreprenørmaskiner med jævne mellemrum oplevede frustrationen og omkostningerne forbundet med tyveri af diesel. Kalle satte sig for at gøre noget ved problemet og opfandt det nu patenterede system.

SpyCap A/S ledes til dagligt af direktør og ejer Rasmus Hangaard Vinge.

Ideen til SpyCap opstod Kalle Vinge, som på sit arbejde på byggepladser med entreprenørmaskiner med jævne mellemrum oplevede frustrationen og omkostningerne forbundet med tyveri af diesel. Kalle satte sig for at gøre noget ved problemet og opfandt herefter det nu patenterede system.

Tip en ven om SpyCap: